İstanbul'da Tatil Keyfi Kilya'da

Doğanın kucağında, şehrin stresinden uzakta eşsiz bir tatil keyfi..

05 Eylül 2020 Cumartesi 12:18
1246 Okunma
İstanbul'da Tatil Keyfi Kilya'da

Doğanın kucağında, şehrin stresinden uzakta; deniz ve doğa manzarasıyla huzur bulurken kuş cıvıltıları ve dalga sesleriyle kendinizi cennetin ortasında hissettiğiniz, Modern konsepti, güler yüzlü kadrosu ile huzurlu ve sağlıklı bir ortamda tatil yapmanın ya da etkinlik yapmanın keyfine varmanın güvenilir adresi Kilya Hotel sizleri beklemekte.

Kilyos Hotel şehre çok yakın ve bir o kadar da doğanın kokusunu en iyi şekilde hissedebileceğiniz bir yerde. Modern mimari ile dizayn edilen olan odaları, aile odası, süit oda ve standart oda seçenekleriyle birlikte deniz manzaralı, balkonlu oda seçenekleriyle de konaklama imkânlarını siz değerli müşterilerine sunmakta. Her odamızda bulunan merkezi klima sistemi, 82 ekran LED TV, oturma grubu, kasa, fön makinesi, mini bar ve ultra konforlu yataklarımızla sizlere hizmet veriyoruz.

Kilya Hotel
 

Adres: Kilyos Mah, Kale Cad. No 29 34450 Sarıyer İstanbul / Türkiye
Telefon: 0212 201 17 71
Mail: [email protected]
İnstagram: kilyahotel
Web: www.kilyahotel.com

Son Güncelleme: 15.09.2020 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24