Göktürk Dergi ve Gazetesi
2018-04-03 11:44:50

Nisan Ayı Burç Yorumları

Vedat Delek

03 Nisan 2018, 11:44

NİSAN AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla ilgili sorunları çözmek için sinirlerinize hâkim olun, her ne kadar sizin için zor olsa da bunu denemelisiniz. Evli çiftler: Çatışmalardan uzak durun.

PARA: Bu ay, keyif yapacağım diye paralarınızı savurup durmayın.

SAĞLIK: Baş ağrılarınız artabilir. Az sinirlenin, öfkenizi kontrol altında tutun.

İŞ: İşinizle ilgili konularda sorunlar yaşamamak için iletişim kalitenize dikkat edin.

BOĞA BURCU

AŞK: Sevgiliniz sizin öfkelenmenize sebep olabilir. Yazışmalarınıza dikkat edin. Evli çiftler: Kıskançlık krizlerine sebep olacak hareketlerden ve davranışlardan uzak durun.

PARA: Bu ay yatırımlarınıza, harcamalarınıza dikkat edin. Paranızı çaldırabilir, kaybedebilirsiniz. Geçmiş dönemde almanız gereken paralarınızı, verdiğiniz borçları tahsil etme şansınız yüksek.

SAĞLIK: Baş ağrılarına dikkat edin. Bu ay fazlasıyla canınızı sıkabilir.

İŞ: Bu ay fazlasıyla çalışmanız gerekecek. Sinirlerinize hâkim olun. Birikmiş, yarım kalmış işlerinizi bitirme zamanı.

İKİZLER BURCU

AŞK: Arkadaşlarınıza dikkat edin. Aşk hayatınıza zarar verebilirler. Evli çiftler: Hayatınızdaki tüm sorunları çözmek için şans sizden yana.

PARA: Hiç ummadığınız anda ödemelerde bulunabilirsiniz. Kimseye borç vermeyin, kimsenin parasal konularına burnunuzu sokmayın.

SAĞLIK: Belinizi incitmekten, zorlamaktan kaçının.

İŞ: İş hayatınızda yaşayacağınız sorunları diyalog ve uyum göstererek çözmelisiniz. Adil olun, adil davranın.

YENGEÇ BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla ilgili sonlanmalar, ayrılıklar yaşamanız söz konusu, dikkatli olun. Evli çiftler: Sorunlarınızı krize çevirmeyin.

PARA: Siz bu ay evden işe, işten eve gidip gelin, sosyal ortamlarda bulunmak zorunda kalsanız da harcamalarınıza dikkat edin. Çocukları olan Yengeç burçları, ekstra harcamalarda bulunabilirler.

SAĞLIK: Var olan sağlık sorunlarının çözümü için bu ay, sizi destekliyor. Cinsel bölgenizle ilgili yerlere dikkat.

İŞ: İş hayatınız sizi yordu mu? İstediğiniz terfiyi alamadınız mı? Patronunuz, almanız gereken zammı yapmadı mı? Sakin olun, bu ay şans sizden yana.

ASLAN BURCU

AŞK: Sevgilinizi kıskanmaktan, kısıtlamaktan vazgeçin. Evli çiftler: Gökyüzü size, sorunların çözümü için zaman tanıyor. Bu fırsatı kaçırmayın. Kendinizi ihmal etmeyin, iletişim kurun, eşinizle tartışmalardan kaçının.

PARA: Ticari anlaşmalarınıza dikkat edin, parasal kayıplara neden olacak sözleşmelere dikkat edin.

SAĞLIK: Diş kontrollerinizi ihmal etmeyin. Sağlığınıza dikkat edin. Ani hareketlerden kaçının.

İŞ: Patronlarınız, üstlerinizle iletişim kalitenize dikkat etmelisiniz. Ani kararlar almaktan kaçının.

BAŞAK BURCU

AŞK: Aşk, katı kuralları sevmez. Soğuk ve mesafeli davranışlarınız soruna neden olabilir. Evli çiftler: Duygusal olarak bu ay eşinizden beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. Bu sizi mutsuz etmediği gibi sinirlendirmesin de.

PARA: Parasal dengeye dikkat. Geçmiş dönem alacaklarınızı alma ihtimaliniz yüksek. Harcamalarınıza dikkat edin. Ortaklı kazanç elde eden bireyler, ani kararlardan kaçınsın.

SAĞLIK: Sağlığınızla ilgili konuları ertelemekten vazgeçin. Kendinizle ilgilenin, sorunlar daha fazla büyümeden.

İŞ: Hırçın davranışlar size zarar verecektir. Problemlerinizi işinize, çalışma ortamınıza taşımayın, işinize konsantre olun, sorunlarınızı çözüm odaklı yöntemlerle halledin.

TERAZİ BURCU

AŞK: Sosyal hayatın içine karışmak, ihmal ettiğiniz dostlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Evli çiftler: Bu ay ilişkinizde sert söylemler ve kavgalardan uzak durun.

PARA: Parasal konuda hak edişlerinizi elde etmek için güzel bir ay. Maddi konulardaki belirsizliklerin ortadan kalkacağı bir ay sizi bekliyor.

SAĞLIK: Hijyen bu ay sizin için önemli, kendinizi mikroplardan koruyun.

İŞ: Çalışmalarınızın karşılığını bu ay fazlasıyla elde etmek için, var olan enerjiyi iyi değerlendirin. Gökyüzü sizi destekliyor.

AKREP BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla ilgili iyi haberler veremeyeceğim. Şiddetli tartışmalardan kaçının. Evli çiftler: Bu ay sizi keyifli saatler bekliyor. Eşinizin gönlünü muhteşem yemeklerle fethedebilirsiniz.

PARA: Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Unutmayın; tatlı dil, bu ay sizin cebinizi doldurabilir. İletişiminize dikkat edin. İmza atarken dikkatli olun.

SAĞLIK: Sinir sisteminize dikkat. Baş ağrılarında artma olabilir. Duygusal çöküntülere karşı dikkatli olun.

İŞ: Bu ay iş hayatınızla ilgili terslikler, sorunlar yakanıza yapışabilir.

YAY BURCU

AŞK: Sürprizler sizi bekliyor. Yeni bir aşkla hayatınızda değişimlere hazırlıklı olun. Evli çiftler: Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Evin içinde sinirlerinize hâkim olun.

PARA: Parasal sorunlarınıza aile büyüklerinizin desteği ile çare bulma şansınız yüksek. Sorunlar umarım aklınızı başınıza getirir.

SAĞLIK: Boğaz bölgenize dikkat edin. Gerekli özeni gösterin.

İŞ: Aylık kazancınızı artıracak performansınız mevcut.

OĞLAK BURCU

AŞK: Sevgilinizle evde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evli çiftler: Eşiniz, iş hayatı ile ilgili sorunlar yaşayabilir. Ona destek olun.

PARA: Parasal aldanmalara dikkat edin. Arkadaşınıza verdiğiniz borcu, alacağınızı tahsil edebilirsiniz.

SAĞLIK: Sağlığınız yerinde, kazalara karşı dikkatli olun.

İŞ: Sakinlikle iletişim kalitenizi dengeleyebilirseniz, şans sizden yana.

KOVA BURCU

AŞK: Aşk sarhoşluğuna kapılıp gereğinden fazla harcamalarda bulunmayın. Evli çiftler: Eşinizi mutlu edin, pozitif enerji verin. Maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

PARA: Parasal kayıplara dikkat edin. Yaptığınız bir hatanın sonuçları ve yansımaları sizi üzebilir.

SAĞLIK: Beslenme kalitenize özen gösterin.

İŞ: İşinizle ilgili finansal dengeler hakkında yeni adımlar atmayın ve kararlar almayın.

BALIK BURCU

AŞK: Kıskançlık krizleriniz had safhada, açık aramak yerine, kendi yaptıklarınızla ilgilenin. Evli çiftler: Eşiniz, kendiyle kavga eder durumda, siz sakin kalın.

PARA: Parasal konularda yaşayacağınız kararsızlıkların size zarar vermesine izin vermeyin.

SAĞLIK: Depresyondan uzak durun.

İŞ: Pozitif enerji ile çalışmalısınız. Patronlarınız ve üstlerinizle sorunlar yaşıyorsanız, sorunlarınızı çözmek için uygun bir ay.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.