Göktürk Dergi ve Gazetesi

Ünlü Radyocu ve şair Ceyhun Yılmaz’dan Fahri İlker’e Tam Destek 

MAGAZİN

Pop-Rock müziğin sevilen ismi Fahri İlker  "Dargınım "  adlı single ile hayranlarına yeniden merhaba demeye hazırlanıyor. 

Pop-Rock müziğin sevilen ismi Fahri İlker "Dargınım "  adlı single ile hayranlarına yeniden merhaba demeye hazırlanıyor. 

2017 yılında RMS müzik yapım prodüksiyon etiketiyle "Hacivat " adlı single çalışmasını piyasaya çıkaran Fahri İlker, şimdide söz ve bestesi kendisine ait olan "Dargınım" adlı şarkısıyla müzik camiasına adeta bende varım diyor. Ünlü radyocu Ceyhun Yılmaz ise şarkıda şiir okuyarak Fahri İlker’e destek veriyor. İkilinin müthiş uyumu ise sevenlerinin dikkatini çekeceğe benziyor.

İlker’in Beykoz Akbaba Köyü’nde çekilen klibinde kendisinin yanı sıra ünlü radyocu ve şair Ceyhun Yılmaz ve Brezilyalı manken İsabella Ahrends rol aldı.

Klibin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Özbilen oturuyor. Klip sonrası Fahri İlker ve Ceyhun Yılmaz sosyal medya paylaşmak için selfie çekmeyi ihmal etmedi.

Fahri İlker’in “Dargınım” adlı single’ı önümüzdeki hafta tüm dijital platformlar aracılığıyla müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.