Göktürk Dergi ve Gazetesi

Kuaförler Platformu Yükselişe Devam Ediyor

MAGAZİN

Haydar ALKOÇ'un tavsiyesi ve önerileri ile Onur ALKOÇ ve Toprak ŞEKER tarafından oluşturulan Kuaförler Platformu, hızlı yükselişine devam ediyor.

İstanbul Bayan Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Sayın Haydar ALKOÇ tarafından sadece bir fikir olarak düşünülen Kuaförler Platformu, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya ortamlarında yoğun bir ilgiyle takip edilen Toprak ŞEKER ve Platin Peruk'dan Onur ALKOÇ tarafından hayata geçirildi. 

Kuaförler Platformu hayata geçirildikten 2 gün sonra sosyal medyada 12.000 takipçi sayına ulaştı. Şu anda 20.000'den fazla meslek erbabı, çırak, kalfa ve kuaförlük mesleğine gönül verenler tarafında takip ediliyor.
Kuaför Platformu'na kısa sürede Cem ARDIÇ, Mudittin YUŞAN, Sedat BİGA gibi sektöre damga vurmuş eğitmenler de katıldı. 30'un üzerinde Workshow ve ücretsiz eğitim seminerleri veren Kuaförler Platformu büyümeye devam ediyor.



Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye ve Dünya'da mesleğe saygı ve onur kazandıran Kuaförler Platformu kurucuları ilk olarak kendi salonları ile başlayıp, daha sonra bu salonlarla yetinmeyip ilçe belediye başkanları ile görüşülerek büyük salonlarda seminer ve eğitimler vermeye devam etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi TÜRKMEN'den Platform üyelerine Üsküdar Valide Sultan Gemisi'nde kahvaltı sözü alan Kuaförler Platformu sırasıyla, Fatih, Şişli, Ümraniye, Kadıköy, Bakırköy gibi ilçelerde de bu faaliyetlerine devam ediyor. En son 2018 Bursa Bucos Güzellik Fuarı'na davet edilen Kuaförler Platformu
ve üyeleri platform ağacına her geçen gün 100'lerce Kuaför meslektaşlarını ekliyor.

Son olarak Kadıköy Zübeyde Hanım Nikah Salonu'nda gerçekleştirdikleri toplantı ve eğitim seminerine 300'ün üzerinde katılım oldu ve ne kadar doğru ve başarılı bir yolda olduklarını bir kez daha ispat ettiler.


27 Şubat 2018 Salı günü yapılacak olan İstanbul Bayan Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçiminde Başkan Adayı Sayın Haydar ALKOÇ'a başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.