Göktürk Dergi ve Gazetesi

KARACA KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİKLERİ

KÜLTÜR - SANAT

İzmir’de 5 Aralık 2017’de faaliyete giren,KARACA KÜLTÜR MERKEZİ (KKM) açılışından bu yana çok kısa bir sürede içinde bir çok sergi ve organizasyona imza attı.

İzmir’de 5 Aralık 2017’de faaliyete giren,KARACA KÜLTÜR MERKEZİ (KKM) açılışından bu yana çok kısa bir sürede içinde bir çok sergi ve organizasyona imza attı. Özellikle İzmirli ve Türk ressamların eserlerine ev sahipliği yapan KKM koleksiyonerlere de sergi açmaya devam ediyor.

Son olarak 9 Nisan'da gazeteci yazar Esat ERÇETİNGÖZ’ün DELİ MARTILAR isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapan KKM 17 Nisanda Çetn EROKAY Resim Sergisinin açılışını yapacaktır.

KARACA KÜLTÜR MERKEZİ bünyesinde bulunan KARACA SALONU'nda ise 25 NİSAN’da TAYLAN ERLER VE ORKESTRASI JAZZ gecesi düzenlenecekti. Piyanoda Zafer COTAL,Gitarda Ferhat LİVANELİ’nin bulunduğu TAYLAN ERLER VE ORKESTRASI jazz’ın eğlenceli yüzüyle İzmir’de 5 Aralık 2017’de faaliyete giren,KARACA KÜLTÜR MERKEZİ (KKM) açılışından bu yana çok kısa bir sürede içinde bir çok sergi ve organizasyona imza attızellikle İzmirli ve Türk ressamların eseerlerine ev sahipliği yapan KKM koleksiyonerlerede sergi açmaya devam ediyor

Tüm sanatseverleri bekliyoruzt

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.