Göktürk Dergi ve Gazetesi

Acı Kaybımız...

GÜNDEM

Göktürk'teki komşularımızdan Başaran Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 10 kişi uçak kazasında hayatını kaybetti

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen özel jet, İran’da düştü. Uçakta 11 kişinin olduğu öğrenildi. Uçağın kaptan pilotun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3'ü mürettebat 8'i yolcu 11 kişinin bulunduğunu doğruladı. Tekin, uçağın düştüğü yerin tespit edildiğini ve ekiplerin kaza bölgesine ulaşmaya çalıştığını söyledi. Hakan Tekin uçağın neden düştüğüne yönelik şu anda herhangi bir bilgi bulunmadığını ifade etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İran hava sahasında TC-TRB kuyruk numaralı Türk jetinin düştüğüne dair bilgileri teyit etti.

Göktürk Dergisi olarak hepimizi tarifsiz bir acıya boğan bu elim ve zamansız kazada kaybettğimiz komşularımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.