Göktürk Dergi ve Gazetesi

Romy's Bakery'e Davetlisiniz!

GÖKTÜRK

Romy's Bakery, bu sonbaharı rahat atlatmanızı sağlayacak. Göktürk'ün havasını değiştiren Romy's Bakery, nefis lezzetleriyle sizleri bekliyor!

Bu sonbaharda Göktürk İstanbul'da farklı bir koku var, bu hoş kokunun nereden geldiğini merak ettiniz mi? Biz ettik ve kaynağını bulduk, sizlere de göstermek için sabırsızlanıyoruz!

Yumurtanın peynir ile buluştuğunda, unun şeker ile kavrulduğunda salgıladığı inanılmaz iştah kabartan koku Romy's Bakery'nin mutfağından geliyor.


İsmini adeta bulaşıcı neşesi ile kısa zamanda tüm misafirlerini kendine aşık eden sahibesi Romi Levi'den alan bu mekan, modern ve yalın mimarisi ile artık semt yaşayanlarının vaz geçilmez durağı olamaya kuvvetli bir aday.

2019'da evinin mutfağında Tarta De Queso (peynir tatlısı) ile başlamış olan bu yolculuğu Romi yepyeni bir ürün yelpazesi ile sizlerle paylaşmaya hazır. Nata'ları aşık ediyor herkesi.

Aslında keşfeden bir gezgin olan enerjik ev sahibemiz Ispanya'dan Portekiz'e. Fransa'dan İngiltere'ye, Amerika Birleşik Devletleri'nden masamıza senelerdir harmanladığı tarifleri sunmaya hazır.

Her ürüne kendi yorumunu katmaktan keyif alan Romi, harika bir kahve ve çay menüsü ile hepinizin vazgeçilmez yeni ritüeli olmaya hazır.

Huzurlu bir ortamda hafif müzik ve harika bir servis, bu dinamik ekibin tek amacı. Bu yüzdendir ki Romy's Bakery'nin mottosu “Baked Sooo Good!' Buyrun bekliyoruz, zira hayat paylaştıkça güzel.

İLETİŞİM

Telefon: 0539 827 25 95

Adres: Göktürk Merkez, İÇ KAPI:1, Üstküme Sok. D:NO:1, 34077 Eyüpsultan/İstanbul

Instagram: romys_bakery_tr

Facebook: https://www.facebook.com/romysbakeryy/

Website: //www.rommys.com/

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.