Göktürk Dergi ve Gazetesi

Mono Cerrahi Tıp Merkezi Göktürk

GÖKTÜRK

Tam zamanlı, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Diş Sağlığı, Radyoloji ve Laboratuvar hizmetleri, haftanın belli günlerinde Klinik Psikolog ve Diyetisyen kliniği de bulunmaktadır.

Görüntüleme yöntemleri olarak; Konvansiyonel Röntgen, Mammografi, Ultrasonografi, ve Açık MR bünyesinde bulundurmaktadır.

Medikal Estetik bölümünde Dolgu, Botox, PRP, Mezoterapi gibi her türlü estetik girişimlerinin uygulandığı bir estetik merkezi bulunmaktadır.

Ayrıca tüm Plastik Cerrahi Ameliyatları Burun Estetiği, Liposuction, Meme Estetiği, Meme Dikleştirme, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Rekonstrüksiyon, Jinekomasti, Yüz Estetiği, Yüz Germe, Dudak estetiği, Gamze Estetiği, Alın Germe, Kaş Kaldırma, Kepçe Kulak,Karın Germe ,Popa Kaldırma, Genital Estetik ve Saç Ekimi gibi işlemleri de gerçekleştirmektedir.

Mono Cerrahi Tıp Merkezi Göktürk'te şu anda mevcut 7 adet hasta odasıyla, yukarıda belirttiğimiz tüm cerrahi ve dahili branşlarda yatak ihtiyacı olacak hastalarımızı yatışı yapılarak tedavi edilmektedir.

Acil ünitesi ve acil yardım ambulansı ile 24 saat hizmet vermektedir.

Fizik tedavi ünitesinde 10 adet fizik tedavi ünitesi ve 1 adet rehabilitasyon odası ekipmanlarıyla mevcuttur. Bu merkezlerinde en basit bir ağrıdan(sırt,bel,diz,…vb)ameliyat sonrası ve felçli hasta rehabilitasyonu dahil fizik tedavi hizmeti sunmaktadır.

SGK'lı hastalarımıza ise çok farklı bir uygulamayla (SGK doğrulaması yapıldıktan sonra) tüm işlemlerimizde (muayene dahil) %50 indirim uyguluyoruz.(Medikal Estetik,Plastik Cerrahi ve Diş Tedavileri Hariç)

Sağlıklı yarınlara….

Mono Cerrahi Tıp Merkezi Göktürk Hizmet Verdiği Bölümler

DAHİLİYE GENEL CERRAHİ KLİNİK PSİKOLOG AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KADIN HASTALIKLARI VE KADIN DOĞUM BESLENME VE DİYET ORTOPEDİ VE TRAMVATOLOJİ FİZİK TEDAVİ CHECK-UP ESTETİK MERKEZİ AÇIK MR LABORATUVAR VE GÖRÜNTÜLEME ACİL MEDİKAL ESTETİK

Mono Tıp Merkezi'nin Anlaşmalı Olduğu Özel Sağlık Sigortaları

ANADOLU SİGORTA GÜNEŞ SİGORTA MAPFRE SİGORTA GROUPAMA SİGORTA AXA SİGORTA DEMİR HAYAT SİGORTA İMECE DESTEK DANIŞMANLIK RAY SİGORTA HALK SİGORTA TÜRK NİPPON SİGORTA DOĞA SİGORTA UNİCO SİGORTA ANKARA ANONİM TÜRK SİGORTA ZİRAAT SİGORTA SOMPA JAPAN SİGORTA ZURİCH SİGORTA HDI SİGORTA GENERALİ SİGORTA FORTİS BANK ACE EUROPEAN SİGORTA GULF SİGORTA T-SİGORTA

MONO TIP MERKEZİ Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mah. Açelya Sok. Hayat Binası No: 2/A Eyüpsultan / İSTANBUL

Telefon : 0212 322 29 09

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.