Göktürk Dergi ve Gazetesi
2018-08-01 14:31:15

Ağustos Ayı Burç Yotumları

Vedat Delek

01 Ağustos 2018, 14:31

KOÇ BURCU

AŞK: Ayrılık çanları aşk hayatınız için çalıyor. Ciddi sorunların yaşanabilmesi söz konusu, her konuda dikkatli olun. Eski sevgilinizden gelebilecek haber, barışma talebi sizi mutlu etse de sonu hüsranla bitebilir. Evli çiftler: Birbirinizin mutluluk kaynağı bu ay sizsiniz, şifayı kendinizde, birbirinizde arayın.

PARA: Parasal konularda olumlu değişimler sizi mutlu edebilir. Bu olumlu gelişmeleri iyi değerlendirin.

SAĞLIK: Size bu ay tavsiyem, kendinizi yormayın. Sinir sisteminize dikkat edin.

İŞ: İşinizle ilgili sorunların çözümü bu ay söz konusu olabilir. Terfi ve işyerindeki pozisyonunuzda olumlu bir gelişme yaşanabilir. Dikkatli olun, gezegenler retro konumda.

BOĞA BURCU

AŞK: Eleştirel tutumlardan kaçının, eleştirmek yerine ilişkinizin analizini yaparak doğru kararlar alın. Evli çiftler: Agresif tavırlardan kaçının, başınıza buyruk hareketler başınıza iş açabilir.

PARA: Eviniz ve ailenizle ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Ani ödemeler gündeme gelebilir. Kazancınızdan daha fazla harcamaktan kaçının.

SAĞLIK: Kazalara karşı dikkatli olun. Sağlık sorunlarına dikkat.

İŞ: İş hayatında “ben bilirim” tavırlarından sakının. İletişim kalitenize dikkat edin.

İKİZLER BURCU

AŞK: Sevgilinizle seyahat planınız varsa erteleyin. Mümkün olduğunca kavgalardan ve sorunlardan uzak durun. Evli çiftler: Bu ay sorunlar yaşasanız da çözümü için gökyüzünden sizlere gelecek olan desteği iyi değerlendirin.

PARA: Parasal konularda adım atarken bin düşünüp bir karar verin. Parasal konularda gelecek yardım, olumlu gelişmeler sizi şımartmasın.

SAĞLIK: Aktif olan enerjinizi doğru yere kullanmaya çalışın. Aşırı yorgunluklar hissetmeniz mümkün.

İŞ: Olumsuzlukların çözümlenmesi söz konusu. İş hayatınızla ilgili gördüğünüz rüyalar, haberci rüyalar olabilir. Gelen mesajı iyi çözümleyin.

YENGEÇ BURCU

AŞK: Buram buram duygusallık kokan bir ay sizi bekliyor. Olumsuzlukları olumluya çevirin, mutlu olun. Evli çiftler: Şiddetli tartışmalardan kaçının, fikir ayrılıkları, kavgalar, ciddi sorunlar açabilir. Boşanma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

PARA: Bu ay parasal konularda sorunlar olabilir. Yaptığınız sözleşmelere dikkat edin. Verilen sözler yerine gelmeyebilir. Harcamalarınızda dikkatli olun. Birinden alacağınız var ise harekete geçin ve almaya çalışın.

SAĞLIK: Diş sağlığınızı ihmal etmeyin. Kemiklerinizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

İŞ: İş arkadaşlarınız, patron ve yöneticilerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. İşinize konsantre olun ve dikkatli çalışın.

ASLAN BURCU

AŞK: Aşk hayatınızda bu ay kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Aldatmalardan uzak durun. Evli çiftler: Günlük yaşantınızdaki sorunları evliliğinize taşımayın. Çocuklarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

PARA: Maddi konularda sorunsuz bir ay sizi bekliyor. Sakın şımarmayın.

SAĞLIK: Sağlık sorunları gündeme gelebilir. Elektrikten doğabilecek tehlikelere karşı kendinizi koruyun. Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin.

İŞ: Bu ay iş hayatınızda gerekli performansı gösteremeyebilirsiniz. Dikkatli adımlar atın.

BAŞAK BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla ilgili sorunları, çözdüm, rahatladım, diyorsanız, yeni sorunlar sizi bekliyor. Aldatma ve aldatılma konuları gündeme gelebilir.

PARA: Parasal konuda dengeli davranabileceksiniz. Yeni kazanç kapıları sağlayabilirsiniz.

SAĞLIK: Aile bireylerinizin sağlık sorunları ile ilgili olumlu haberler duyabilirsiniz. Kalbinize dikkat edin.

İŞ: Ailesi ile iş yapan bireyler, parasal kazançlar sağlayabilirler. İş hayatınızla ilgili konularda aile desteği fikri almaktan kaçınmayın.

TERAZİ BURCU

AŞK: Aşk hayatı ile sosyal hayatı birbirinden ayırmalısınız. Evli çiftler: Gelecek zamanla ilgili planlar yapmaktan kaçının.

PARA: Bu ay para sizinle, bereketli bir ay sizi bekliyor.

SAĞLIK: Baş ağrılarınıza dikkat edin. Kafa bölgenizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Migren, sinüzit gibi hastalıklara dikkat.

İŞ: Ani kararlar almaktan kaçının, fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmayın ama üslubunuza dikkat edin.

AKREP BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla ilgili yaralarınızı sarma vakti geldi. Şapkanızı önünüze koyun ve düşünün. Evli çiftler: Şanslı bir ay sizi bekliyor. Eşinizle şans oyunlarında şansınızı deneyin.

PARA: Finansal konuda kendinizi yeniden yapılandırma şansını iyi kullanın. Parasal sorunlarınızla ilgili kolaylıklar sizi bekliyor.

SAĞLIK: Gergin bir ay olabilir sizin için. Boğaz bölgenize dikkat edin.

İŞ: Patronunuzla aranızda ve iş hayatınızda sürpriz olaylar gelişebilir.

YAY BURCU

AŞK: Sevgilisi olmayan Yay burçları, aşk kapınızda, sevgilisi olanlarsa ehlikeyif hakaretlerden kaçınsınlar. Evli çiftler: Cinsel konularla ilgili sorunlar yaşayabilirler.

PARA: Parasal konuda sınavlara tabi tutulacaksınız, nerede yanlış yaptığınızı görmeniz için iyi bir fırsat.

SAĞLIK: Bu ay size Sertap Erener'in “şişt şişt sakin ol sinirlerine hâkim ol” şarkısını hatırlatacak her türlü olaydan kaçının.

İŞ: Bu ay iş hayatınızdaki karmaşalar sizi fazlasıyla yorabilir. Hesabınızı iyi yapın.

OĞLAK BURCU

AŞK: Karmaşık olaylar ve iletişim sorunlarına karşı dikkatli olun. Evli çiftler: Zıtlaşmayın, sakin olun.

PARA: Uzun zamandır maddi konularla ilgili olayların devamının yaşandığı bir ay sizi bekliyor.

SAĞLIK: Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Ellerinizi küçük kazalardan koruyun.

İŞ: Taşıyamayacağınız yükleri üzerinize almayın. Düşünmeden hareket etmeyin.

KOVA BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla ilgili krizler kapıda, yaptığınız yanlışların, önünüze çıkma zamanı. Evli çiftler: Sudan sebepler yüzünden evliliğinizi yıpratmayın.

PARA: Parasal kayıplara dikkat. Hırsızlık olaylarına dikkat, özellikle internet alışverişi yapmayın. Bankaların internet şubesini bu ay kullanmayın.

SAĞLIK: Sağlık nedenlerinden dolayı operasyon geçirmeniz mümkün. Sağlığınıza dikkat edin.

İŞ: İş hayatınızda son derece enerjiksiniz, maddi konulara dikkat edin.

BALIK BURCU

AŞK: Aşk hayatınızla yakından ilgilenin, fazla iş mesaisi sonucu sevgilinizle aranızı soğutmayın, sevgilinizi ihmal etmeyin. Evli çiftler: Sorunlarınızı kendi başınıza çözmeye çalışın. Eşiniz bu ay bir dedektif gibi peşinizde, ona göre dikkatli olun.

PARA: Bu ay para dengem yerinde, deyip, ipin ucunu kaçırmayın.

SAĞLIK: Enerjinizi boş yere harcamayın, gece hayatından uzak durun.

İŞ: İş ve sosyal hayatınızı birbirine karıştırmayın. Arkadaşlarınızla iş ilişkisine girmeyin. İş ilişkisi içinde olanlar, sorunlar yaşayabilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.